Hoe log ik in op Mijn Energiewacht Groep?

a. Inloggen op mijn.energiewacht.nl
U kunt inloggen met uw klantnummer en wachtwoord. Heeft u niet eerder ingelogd of nog geen account? Dan kunt u zich registreren. Klik op ‘Maak een account aan!’ en vul uw gegevens in (klantnummer, postcode, huisnummer en e-mailadres). U ontvangt dan een e-mail met daarin een link om een wachtwoord in te geven.
 
b. Inloggen voor herplannen onderhoudsafspraak
U kunt ook alleen inloggen voor het herplannen van uw onderhoudsafspraak. Op de onderhoudskaart die u van ons heeft ontvangen staat een unieke code. Vul deze code in bij ‘U wilt uw afspraak herplannen?’ en klik op ‘Wijzig afspraak’. Wanneer u ingelogd bent kunt u uw afspraak wijzigen. 

Waar vind ik mijn klantnummer?

Het klantnummer staat op de meeste correspondentie (bankafschrift, factuur, afspraak kaart onderhoud, etc.) en begint met een K. 

Waar vind ik de unieke code om mijn afspraak te wijzigen?

De unieke code staat op de onderhoudskaart.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?

Wanneer u al eens ingelogd bent geweest in mijn.energiewacht.nl, kunt u via ‘Wachtwoord vergeten?’ een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul uw gegevens in en u ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link om een nieuwe wachtwoord aan te maken. Wanneer u nog niet eerder heeft ingelogd, moet u zich eerst registreren (zie 1a).

Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd maar niets ontvangen, wat nu?

Het kan zo zijn dat er bij ons een ander e-mail adres bekend, dan het e-mailadres waarop u uw e-mail verwacht te ontvangen. Controleer daarom eerst de inbox van al uw bestaande e-mailadressen. Mocht het voorkomen dat u dan nog geen nieuw wachtwoord ontvangen heeft, vragen we u contact op te nemen met ons via 088 - 2008555. 

Mijn gegevens worden niet juist weergegeven, wat moet ik doen?

Het kan zijn dat uw gegevens onvolledig of niet juist worden weergegeven. Via ‘Mijn Profiel’ en ‘Mijn contracten’ op mijn.energiewacht.nl kunt u bepaalde gegevens wijzigen. Gegevens die niet gewijzigd kunnen worden via mijn.energiewacht.nl kunt u schriftelijk indienen via contact.

Wat moet ik doen als ik ga verhuizen en ik heb een overeenkomst met Energiewacht Groep?

U kunt via ‘Mijn contracten’ op mijn.energiewacht.nl uw verhuizing doorgeven. Uw verhuizing wordt binnen 2 werkdagen behandeld. U krijgt een schriftelijke (post of e-mail) bevestiging van de verhuizing en de verdere afwikkeling daarvan.  

Hoe kan ik mijn Service- en Onderhoudsabonnement wijzigen?

Via ‘Mijn contracten’ op mijn.energiewacht.nl is het mogelijk om uw huidige abonnement aan te passen (bijv. van Comfort naar Comfort +). Deze wijziging zal binnen 2 werkdagen worden behandeld. U zult van ons bevestiging van de wijziging ontvangen.

Ik wil graag een extra abonnement aanvragen, hoe kan ik dit doen?

Wilt u graag een abonnement aanvragen op extra toestel? Dat kan natuurlijk! Klik hier en vul het formulier in. Uw aanvraag wordt dan zo snel mogelijk in behandeling genomen. 

Wat kost mijn abonnement voor service & onderhoud?

Via ‘Mijn contracten’ heeft u inzicht in de prijs van uw abonnement. De prijs die vermeld staat is de maandelijkse prijs inclusief BTW en eventueel gehanteerde kortingen.

Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer wijzigen?

U kunt via ‘Mijn contracten’ op mijn.energiewacht.nl uw bankrekeningnummer wijzigen. Wanneer u deze gewijzigd heeft ontvangt u van ons een bevestiging. 

Hoe kan ik overstappen op automatische incasso?

U kunt via ‘Mijn contracten’ op mijn.energiewacht.nl de betaalwijze omzetten van factuur naar automatische incasso. Tevens kan hier het bankrekeningnummer worden aangepast. De wijziging van betaalwijze geldt voor alle contracten. U zult van ons een bevestiging van de wijzigingen ontvangen. 

Wanneer worden bedragen via automatische incasso geïncasseerd?

De bedragen via automatische incasso worden rond de 26e van de maand geïncasseerd. 

Ik wil mijn onderhoudsafspraak herplannen. Hoe kan ik dit doen?

Er zijn twee manieren om uw afspraak te herplannen:
 
a. Via ‘Uw afspraak herplannen’
 
U kunt uw onderhoudsafspraak wijzigen door op de Home-pagina van mijn.energiewacht.nl bij ‘U wilt uw afspraak herplannen?’ de unieke code, die vermeld staat op uw onderhoudskaart, in te vullen. Wanneer u dan ‘Wijzig afspraak’ klikt kunt u uw afspraak wijzigen.
 
b. Via Mijn Energiewacht Groep 
 
Wanneer u inlogt in mijn.energiewacht.nl krijgt u op de eerste pagina uw bestaande afspraken te zien. U kunt deze afspraken direct wijzigen. 

Er is een monteur geweest voor een onderhoudsafspraak maar ik was niet thuis en heb een ‘Niet thuis’ -kaart ontvangen. Wat moet ik doen?

Onze monteur heeft een ‘Niet thuis’-kaart bij u achter gelaten. We adviseren u de instructies die op deze kaart staan vermeld te volgen om een nieuwe afspraak te maken. 

Wat moet ik doen bij een storing?

Heeft u een storing aan uw toestel? Kijk dan hier.   

Mijn toestel is aan vervanging toe. Kunt u mij adviseren?

Natuurlijk kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Voor onze klanten gelden speciale acties. Vul hier het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik huur of lease. Is dat inclusief onderhoud aan het toestel?

Het huren of leasen van een toestel bij Energiewacht Groep is inclusief service en onderhoud. Dat houdt in dat u geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten (zowel bij onderhoud als bij een storing) betaalt tijdens de huur- of leaseperiode van uw toestel.